Wednesday, 25 February 2009

uji otak korang..stabil ke dak??

Haaa, klau korang dah buka post ni maksudnye korang dah ready nak tau yg korangnye otak stabil ke tak ..hehe..
Cara die senang je, make sure korang memberi tumpuan time tgok gambar2 nih..



ok dah tgok gmbar kat atas, camne?? adakah gmbar kat atas ni bergerak atau berpusing seperti gear(bukan gear kete ya..)?


** Lagi..

klau agak2 xpuas hati lgi, tgok gmbar ni plak...



dah...Adakah gambar di atas ini bergerak atau beralun?

** Lagi..


ok ni plak..Adakah gambar di atas bergerak?


** Ni ak bagi jawapan kat atas ek.. sekiranya korang melihat semua gambar itu bergerak atau berpusing atau beralun, ini menandakan bahawa otak korang berada dalam keadaan tidak stabil (corruption).

** Sekiranya korang mendapati bahawa gambar-gambar di atas tidak bergerak(statik), ini menandakan bahawa otak anda berada dalam keadaan stabil.

** Jadi kepada sesiapa yang rasa2 otak dia dalam keadaan x stabil, korang tutup laptop rehat2 ek..pastu tgoklah balik..klau agak xstabil gak hantuk ckit kepala kat almari rumate korang..try dlu ek~


**** ak dah try, pagi2 bangun tido ak tgok gambar2 ni...wah, sonok ckit, otak ak paling stabil mase tuh..muahahahaha...anda??


Selamat Mencuba dan Selamat Beramal..~

2 comments:

teRi said...

haha.. sengal.. btol ke ni? lol

prof said...

suka ati je ckp otak x stabil.ini ilusi je semata2..