Saturday, 31 January 2009

Gathering IT ke Pulau Redang..AKAN DATANG~

Dengan ini nk memaklumkan bahawa bebudak IT sesi kemasukan 2005/2006(dri foundation) merancang, bercadang, 'plan', memikirkan utk mengadakan (gathering/percutian/lawatan) ke Pulau Redang:

Butiran adalah seperti berikut:

*Penyertaan adalah terbuka kepada sume budak IT(sesi 2005/2006) tidak kire yang dah final sem, extend sem, diberhentikan atau berhenti sendiri(tarik diri)..xkesah pun, yg penting korang sume dpt join..OK...hhehe


*Tempat: Setakat dlm perbincangan Pulau Redang

*Tarikh: Akhir sem ni (tarikh blum ditentukan lagi)

*Bayaran: Pun blum ditentukan lagi




Diharapkan (gathering/percutian/lawatan) ini akan dpt dilaksanakan(btul2 jadi)..dengan bantuan dri kawan2 sume ek..
Inilah mase terakhir utk kite bersama2, mungkin lepas ni klau dah kawen ke, ade anak ke, susah sikit nk bw (anak or husband or wife) ke pulau, kang tertinggal plak kat pulau tuh..haha

Jadi, sesiapa yg terbaca makluman ini harap dpt sebarkan kepada rakan se'angkatan' sume, yg penting beritahu je diorg sume tentang plan ini..OK

Untuk ape2 info, akan diupdate di blog ni..(insyaallah~)

**Pertanyaan sila ajukan di dalam komentar(a.k.a COMMENT) dibawah ya..ataupun klau terserempak ke, bolelah berbual 'hati ke hati', 'mulut ke mulut'..errkk

Ini adalah senarai manusia(organizer) yg bole dihubungi:

**

SuhaiL kate: aku (suhail lah tu)
SuhaiL kate: mizi
SuhaiL kate: amat
SuhaiL kate: ayie
SuhaiL kate: anas
SuhaiL kate: jenal
SuhaiL kate: hajar(ak ler ni)
SuhaiL kate: sheila
SuhaiL kate: hana


**
jgn segan2 atau malu2 utk bertanya, tidak kire siapa 'ande' perkhidmatan kami akan melayan SOALAN anda..LOL

**sesape yg dah termaklum dgn gathering nih, sile tinggalkan KOMEN dan CADANGAN ande yer..MASEH~

6 comments:

redang_here_i_come said...

wow. nice! x sabar. jom! kamon!!

- Gie - said...

bdk ep nk pg leh? XD

nurel said...

to redang_here_i_come ..apelg, jom2 kamon2..
gerak pantas sikit..haha

nurel said...

apelagi Gie..tanyelah abang sayang gie tu(jenal)..haha
musti bole nyer...kan3

Qwer said...

erm..haha...gud2..nice move..

Anonymous said...

nk bawak budak ME boley ke??hikhik